Станови за Продажба

Note!
This is only a part of our extensive offer just to give you idea about what we can offer.
For same commission as in other agencies, with Renesans you get double quality of service.


Продажба на ексклузивен стан во Карпош 2, (6961)

Ексклузивен стан со 157м2 станбена површина, на едно ниво, на четврти кат во зграда со лифт, лоцирана во убаво соседство, на само неколку минути пеш до градскиот парк и кејот…

Сосема нов невселен стан во Кисела Вода, (6475)

Сосема нов невселен стан за продажба со 96м2 вкупна станбена површина, на две нивоа, на четвртти кат во зграда изградена пред десетина години, со четири ката и со лифт, лоцирана…

Комплетно реновиран стан во Градски ѕид Центар (5851)

Убав стан со станбена површина од 64м2, на втор кат во зграда од шест ката со лифт, лоцирана во центарот на градот, во Градски ѕид. Станот е целосно реновиран во…