Куќи за Продажба

Note!
This is only a part of our extensive offer just to give you idea about what we can offer.
For same commission as in other agencies, with Renesans you get double quality of service.


Плац за продажба во Козле (3915)

Се продава урбанистичка парцела 700м2 на одлична локација со стара куќа од 110м2 со маркица за градба 144м2 основа и 8,8м височина. Цена   280.000 ЕУР  Construction plot for sale with…

Нова куќа за продажба во Црниче (3982)

Убава куќа со 350м2 станбена површина, на три ката, со двор од 800m2, лоцирана во зелената и тивка населба Црниче, на источната страна на градот, на само 5 минути возење…

Убава куќа за продажба на источните падини на Водно во Пржино (3978)

Убава куќа изградена во 1996 година, и комплетно реновирана во 2008 година, со 303m2 станбена површина, на три ката, со убаво уреден двор од 350m2, лоцирана на источната страна на…