Продажба на Недвижен Имот

Би сакале да напоменеме дека ова е само дел од нашата богата понуда на станови,куќи,плацеви за градба,дуќани,магацини и други деловни објекти како и се друго од недвижен имот .

Note!
This is only a part of our extensive offer just to give you idea about what we can offer.
For same commission as in other agencies, with Renesans you get double quality of service.


Important

Luxurious new A class,very representative Building on foot of Vodno 1538 for Hotel or Office

Luxurious new appealing and very representative building, solidly built, with excellent standard and good quality materials, to the highest seismic standards, located on the foothill of Vodno hill, in a…

Продажба на ексклузивен стан во Карпош 2, (6961)

Ексклузивен стан со 157м2 станбена површина, на едно ниво, на четврти кат во зграда со лифт, лоцирана во убаво соседство, на само неколку минути пеш до градскиот парк и кејот…

Сосема нов невселен стан во Кисела Вода, (6475)

Сосема нов невселен стан за продажба со 96м2 вкупна станбена површина, на две нивоа, на четвртти кат во зграда изградена пред десетина години, со четири ката и со лифт, лоцирана…

Комплетно реновиран стан во Градски ѕид Центар (5851)

Убав стан со станбена површина од 64м2, на втор кат во зграда од шест ката со лифт, лоцирана во центарот на градот, во Градски ѕид. Станот е целосно реновиран во…

Плац за продажба во Козле (3915)

Се продава урбанистичка парцела 700м2 на одлична локација со стара куќа од 110м2 со маркица за градба 144м2 основа и 8,8м височина. Цена   280.000 ЕУР  Construction plot for sale with…

Нова куќа за продажба во Црниче (3982)

Убава куќа со 350м2 станбена површина, на три ката, со двор од 800m2, лоцирана во зелената и тивка населба Црниче, на источната страна на градот, на само 5 минути возење…

Убава куќа за продажба на источните падини на Водно во Пржино (3978)

Убава куќа изградена во 1996 година, и комплетно реновирана во 2008 година, со 303m2 станбена површина, на три ката, со убаво уреден двор од 350m2, лоцирана на источната страна на…