Убава куќа за продажба на источните падини на Водно во Пржино (3978)

Przino (3978)

Убава куќа изградена во 1996 година, и комплетно реновирана во 2008 година, со 303m2 станбена површина, на три ката, со убаво уреден двор од 350m2, лоцирана на источната страна на Водно. Куќата има посебен гостински апартман со една спална соба и бања на приземје, многу убаво дневна со трпезариски дел на првиот кат, комплетно опремена кујна, уште четири спални, работна соба, три бањи и убава голема тераса со прекрасен поглед, сопствено парно греење на електрична енергија, климатизација, соларен систем, сопствен паркинг простор.

Цена: 320.000 ЕУР 

Beautiful house on the eastern slope of Vodno in Przino for sale built in 1996, completely renovated in 2008, with 303m2 living space, on three floors, with beautifully arranged yard of 350m2, located on the east side of Vodno hill. The house has a separate guest apartment with one bedroom and bathroom on the ground floor, very nice living room with dining part on the first floor, fully equipped kitchen, four additional bedrooms, study room, three bathrooms, nice large terrace with beautiful view, an individual heating system on electricity, air-conditioning, solar energy system, parking space.

Price:  320.000 EUR