Сосема нов невселен стан во Кисела Вода, (6475)

02 (13)

Сосема нов невселен стан за продажба со 96м2 вкупна станбена површина, на две нивоа, на четвртти кат во зграда изградена пред десетина години, со четири ката и со лифт, лоцирана во непосредна близина на средното економско училиште. Станот има јужна ориентација, пространа светла дневна соба со трпезарија и дел со инсталации за кујна, две спални соби, бања, остава и два балкона, сето тоа на првото ниво. На второто ниво има една голема непреградена просторија и бања.  Зградата е приклучена на централно градско парно греење и има сопствен паркинг со рампа.

Цена:  76.000 ЕУР