Станови за Продажба

Note!
This is only a part of our extensive offer just to give you idea about what we can offer.
For same commission as in other agencies, with Renesans you get double quality of service.


Сосема нов невселен стан во Кисела Вода, (6475)

Сосема нов невселен стан за продажба со 96м2 вкупна станбена површина, на две нивоа, на четвртти кат во зграда изградена пред десетина години, со четири ката и со лифт, лоцирана…

Прекрасен стан на одлична локација во Дебар Маало, (6470)

Прекрасен стан за продажба со 64м2 вкупна станбена површина, на втор кат во четирикатница без лифт, изградена во 2006 година, лоцирана во непосредна близина на пекарата “Силбо” спроти Универзална сала….

Простран комфорен стан со две спални соби и три тераси Центар (6176)

Многу убав простран стан на прв кат во зграда без лифт, лоцирана во центарот на градот, во мирна улица, на само стотина метри од булевар Партизански одреди. Станот има 93м2…

Комплетно реновиран стан во Градски ѕид Центар (5851)

Убав стан со станбена површина од 64м2, на втор кат во зграда од шест ката со лифт, лоцирана во центарот на градот, во Градски ѕид. Станот е целосно реновиран во…